Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Το πονηρό ταμείο της Κυριακής

Update
Καλημέρα. Η Seville ΔΕΝ τα κατάφερε για ακόμη μια φορά στην έδρα της Getafe. Αυτό το παιχνίδι δεν το διαβάσαμε καλά. Στο W.Beveren - Mechelen ο μέσος όρος σε γκολ στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στο 3.5+!!! Τελικό αποτέλεσμα 0-0!!! Αυτο το παχνίδι το διαβάσαμε καλά αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με αυτό της Seville. Ήρθε η ώρα των πονηρών παιχνιδιών;

Let's bet...
  • Eintracht Braunschweig - Duisburg: Αδιάφορες και οι δύο. Η πρώτη βρίσκεται στο άνω μισό της βαθμολογίας και ζορίζεται στο γήπεδό της 5-4-3 και 13-8 τα γκολ, ενω η δεύτερη πήρε τον δρόμο για την πιο κάτω κατηγορία. Μοναδικός της σκοπός οι καλές εμφανίσεις και φυσικά την πρώτη της εκτός έδρας νίκη!!! Τα δέκα γκολ που έχει πετύχει εκτός της δικαιολογούν και μια τουλάχιστον επιτυχία. Η απόδοση του διπλού στο 4.75!!! (1-1) 0-1 sto 65'
    • Tenerife - Almeria: Σχεδόν τα ίδια όσον αφορά τις επιδόσεις και τα γκολ των ομάδων, μόνο που έχουμε δυο ομάδες που ενδιαφέρονται. Και πάλι θα πάμε με το διπλό του 3.50!!! (0-0)

    • Αlcorcon - Taragona: Στη μάχη για την είσοδο των play-off και οι δύο ομάδες. Ισορροπημένο το παιχνίδι με την απόδοση της ισοπαλίας στο θεόρατο 3.50!!! (yes 1-1)

    • Rennes - Nantes: Επιδόσεις εντός έδρας της Rennes: 4-5-4 και (14-15 γκολ). Επιδόσεις εκτός έδρας της Nantes: 4-5-4 και (10-11 γκολ)!!! Ισοπαλία και 3.05!!! (4-1)!!!

    • SoenderjyskE - Broendby: Μετά από οκτώ εντός έδρας παιχνίδια η γηπεδούχος δεν έχει ισοπαλία. Αγοράζουμε το σημείο του 3.20!!! (2-1)

      Μην ξεχνιόμαστε: 
       Η  HELLAS DIRECT ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ 20 EUROS AMEΣΑ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 
      ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 
      ΠΑΤΩΝΤΑΣ 





        ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 






      M20150585

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket